vilse i pannkakan

Idag har jag varit i stan med älskling, blev lite shopping och en salladslunch i Humlegården. Vi fixade lite nya kläder inför bröllopet nästa helg. Vågar knappt tänka på det, jag ska ju fotografera och är hur nervös som helst. Måste inhandla en reflexskärm för porträttbilderna nästa helg, och kolla om lillebror fortfarande vill låna ut sin externa blixt. Iiih.

Hur som helst. Ikväll har vi ätit god middag med svärföräldrarna, sen tog jag med hundarna ut på en promenad. Det var inte meningen att jag skulle gå så långt, men jag är ju inte så hemma i området och gick in på nån väg där jag aldrig hade gått förut och hamnade ute i vildmarken. Typ. Trodde att jag hade hyfsad koll på var jag var nånstans, men tydligen inte. Jag fortsatte gå, för jag tänkte att jag nog skulle komma ut på rätt väg till slut, men snurrade in mig ordentligt, och när jag kom fram till Ruskvädersgränd (den heter så på riktigt!) klämde jag nästan fram en tår. Till slut mötte jag en kille på cykel och frågade om jag var långt från Berghem. ”Näe, du är mitt i Berghem” sa han. Det var ju bra, tyckte jag. Sååå fel var jag alltså inte. Han visade mig åt vilket håll jag skulle gå och efter en kvart var jag hemma. Vilket äventyr!

sudd

Pages:

3 kommentarer till “vilse i pannkakan”

 1. Vad spännande att fotografera på ett bröllop :) Hoppas det går bra :)

  Och usch, vad läskigt att tappa bort sig på ett nytt ställe. Vilken tur att
  det inte tog så lång tid att komma hem sedan :)

  Hoppas du får en bra fortsatt helg!
  (Jättefin bild, förresten!)

 2. Sofia skriver:

  Åh va fin bild!

  Sv: Åh tack så mycket, va glad jag blir! Verkligen skit glad! :D

 3. Emilia skriver:

  Det kommer gå jättebra på bröllopet :)

  Inte lätt att vara vilse i storstan ;) hihi!
  Kram

Lämna en kommentar