two weeks

A woopidoo. Inskolningen av knattarna har dragit igång, vi är två pedagoger som skolar in totalt 7 barn, 4 denna veckan och 3 nästa vecka. Det gick fint igår, så hoppas på det i dag också.

Annars är det två veckor tills vi får vår fina lägenhet. Längtar som en tok, saknar vår säng nåt kopiöst. I veckan ska jag vara borta en del, torsdag-fredag ska jag till Huddinge på planeringsdagar med jobbet och på fredag kväll åker vi till Skövde för att kunna ta oss till bröllopet på fredag. Idag hoppas jag att jag får hem min reflexskärm från tvspelsweb =) Det blir prima inför bröllopsfotografering!

Har äntligen fått Camera Raw att funka i Photoshop tack vare älsklingen, var nåt fel innan. Men nu kan jag fota i raw och dessutom redigera bilderna alltså. Yay! Hittills kan jag inte säga att jag är jättefrälst, för mig ser bilderna likdana ut. Men, ska greja lite mer så kanske frälsningen kommer. Nu är det dags att ta sig till jobbet. Det är faktiskt riktigt mysigt att pendla, när allt funkar. Hej hej!

raw
Första bilden redigerad i camera raw.

Pages:

Lämna en kommentar