lycka med en gnutta salt (eller trötthet)

Weey. Min duktiga älskling har idag varit nere i Skövde och fixat allt det sista i lägenheten, mött upp flyttgubbar, packat och städat med hjälp av min lilla mamma. Jag har fixat så att vi får komma in i lägenheten lite tidigare i morgon och så har jag fixat en hemförsäkring, så nu kan vi bo på ordentligt från och med i morgon. Jippikajej vad lycklig jag är. Ändå är jag så trött att jag knappt orkar vara lycklig. Jag gick upp 04:40 i morse, åkte till jobbet och öppnade kl 7.  Nu ska jag packa ner mina kläder i resväskan igen så det är klart i morgon, sen ska jag lägga mig och läsa tills min fina babe kommer tillbaka hit med tåget. I morgon får vi flytta in i vår fina lägenhet.

grape1
Brusig bild men jag råkade visst ha ISO:t på 800 :p

Pages:

3 kommentarer till “lycka med en gnutta salt (eller trötthet)”

 1. Anna skriver:

  va fint de va att lövet såg lite luddigt ut, det gilla jag!

 2. Hej!

  Vilken underbart härlig blogg du hade själv. Ska lägga till dig med så man hittar tillbaks :)

  Det har tagit mig tre år att betala tillbaks och jag studerade i 3½ år. Sen beror det ju helt på hur mycket lån man tog också. Hoppas du kan betala tillbaks din relativt fort du med, så skönt!

 3. Ida skriver:

  vad roligt att ni fått tillgång till nya lägenheten :)
  lycka till med inflytt och allt och att ni kommer att trivas bra!

  nu har skolan dragit igång, det känns jätteskönt!

Lämna en kommentar