bröllopsbild till fototävling

Nu ni, nu ska jag utmana mig själv lite. Rebecca har en fototävling i hop med Tvspelsweb där man kan vinna ett skylight-filter. För mig vore det mest en ära att vinna, men nya fotoprylar är roligt =) Temat för tävlingen är Min favoritbild från augusti, och jag tänker tävla med en av bröllopsbilderna, mest för att jag känner så starkt för den.

wedding15

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Pages:

4 kommentarer till “bröllopsbild till fototävling”

 1. Emilia skriver:

  Håller tummarna för att du vinner, det förtjänar du :)

  Glömde ju svara för din fråga, vi flyttar sängen o alla stora möbler den
  20 september… så än är det några veckor kvar till första natten… längtar!!

  Inte långt kvar för er nu nej, underbart!!! Ser fram emot att se bilder från er
  lägenhet!
  Kram igen

 2. Linda skriver:

  Åh, tack! Vad roligt. Ibland behövs det inte så många ord :)

Lämna en kommentar