bröllop: Almira & Patrik

Åh åh åh! Vilket bröllop! Vilka otroligt vackra människor som nu är man och fruga. Vilken fest! Är så otroligt glad att jag fick vara med på deras stora dag, och dessutom fick äran att dokumentera hela dagen. Jag är otroligt självkritisk och kommer nog gå igenom bilderna både tre och fyra gånger innan jag bestämmer mig för vilka som ska redigeras. Jag har väldigt svårt att bli nöjd med mina egna bilder, hittar alltid fel i dom. Det är bara ett fåtal bilder av alla jag tar som får hamna på bloggen i vanliga fall, och nu är det ju ännu svårare när det gäller så här viktiga bilder. Men, här kommer ett smakprov i alla fall:

wedding1 

Pages:

3 kommentarer till “bröllop: Almira & Patrik”

 1. Almira skriver:

  Ohh, vad inte för självkritisk, du jobbade mer eller minder i djungeln med begränsat ljus.
  Vi är superstolta över dig och tror på dig, du gjorde ett jättbra jobb! Så gräv inte ner dig i arbete , passa på att photoshoppa in djävulshorn och mustasher lite här och där hahaha. Massor av kramar från Bruden!

 2. Ebba skriver:

  Å det smakprovet är ju väldigt elegant och sparsmakat. Väntar med iver på fler.
  Bröllopsbilder är så läckra. Så fyllda av hopp, förväntan och glädje…Ebba

 3. Lissen skriver:

  Fina bilder med härligt ljus.
  Har tittat runt i din blogg och ser mycket fint!

  Ha det gott

Lämna en kommentar