balkongmöbler och pudelbad

Idag har jag äntligen fyndat finfina balkongmöbler! 670 kr för ordentligt bord och två sköna stolar. Lovely! Vi har längtat efter en balkong så länge, så i september ska vi verkligen njuta! Nu fattas bara en el-grill, så vi kan ta igen alla grillningar vi gått miste om i sommar bara för att vi endast har tillgång till en gräsligt trist grillplats ute på gården där vi bor nu. Inte så fresch!

Sen har jag varit hemma med mamsen hela dagen, badat och klippt buspudeln, gosat, fotat och njutit av att vara på landet. Hade ingen lust att åka in till stan igen, men nu måste jag köra igång med kvällens flyttstök (har 5 nya flyttkartonger att fylla) och sen ta en promenad i kvällssolen.

red

Pages:

En kommentar till “balkongmöbler och pudelbad”

  1. zill skriver:

    Jag kommer också ha balkong – ääääntligen!! :).
    Och imorgon åker det allra sista ner i kartonger. Känns lovely, men lite skumt att packa ner hela livet, heh. Har försökt att rensa så mycket det går, men det finns alltid saker man inte vill göra sig av med. Lycka till med flytten!

Lämna en kommentar