two kinds of blue

Fint väder idag! Det blåser ju som vanligt, men solen skiner i alla fall. Jag har gett upp hoppet om tropisk värme, eller åtminstone normal sommarvärme, men man får väl glädjas åt det lilla ;) Jag behöver åka utomlands! Dags att börja spela på hästar eller något kanske? Vädret är det enda som kan påverka mitt humör på ett par sekunder, så det är riktigt jobbigt när det varierar så som det gör just nu. Regn-grått-regn-grått-pyttelite sol-grått-regn-osv. Bläsch. Man får hitta andra glädjeämnen än solen helt enkelt!

Om ett par timmar ska jag och lillebror åka upp på Billingen och gå milen, det ska bli riktigt skönt. Sen blir det mer lägenhetsletande. Stockholm är verkligen ett sånt där glädjeämne. Jag längtar så jag blir tokig, men boendefrågan gör mig nervös, vill att det ska lösa sig nu. Men det ordnar sig på något sätt, det gör det ju alltid.

blue1
Jag hittade lite blå himmel i gårkväll!

blue2

Pages:

Lämna en kommentar