Tuesday

Twilight blev det igår! Den var faktiskt bättre än jag hade väntat mig. Kommer det en uppföljare på den nu, eller hur funkar det?

Nu har jag fyllt i en ”blankett” på nätet så att banken ringer upp mig för att boka in en tid. Spännande! Jag håller mina tummar för att allt kan bli som vi vill, men det vet man ju aldrig. Hoppas att man kan ”få bollen i rullning” i alla fall, haha. Nu ska jag till jobbet. Hej hej!

purple
Gräslök?

Pages:

4 kommentarer till “Tuesday”

 1. C A S S A N D R A skriver:

  Wow, cool bild! :)
  Jättefin blogg! <3

 2. Jennifer skriver:

  tack för din anmälan till veckans blogg :)

 3. Linda skriver:

  Ja, en uppföljare är på gång i november tror jag. Jag läser den sista boken nu och är helt inne i den :) Sjukt bra story.

 4. mathilda (: skriver:

  sv; jo jag tänker fixa det med en gång!

Lämna en kommentar