raindrops keep falling on my head

Det är ju så där att allt sällan blir så bra som man tänkt sig. Det är tradition i mitt liv att när saker börjar gå bra så är det alltid något som ska jävlas. Det är egentligen konstigt att jag fortfarande blir förvånad. Men sen är jag ju ganska godtrogen också. Hur som helst, det ordnar sig väl på något vis.

Idag har varit den jobbigaste dagen på jobbet hittills. 17 barn, pissväder och kaos och ovanpå det har jag haft ont i halsen och mått pyton eftersom jag inte sovit i natt. Men sen jag fick gå hem har jag varit vid gott mod. Vi är starka, vi fixar detta också. Det vet jag ju. Fotboll, jordgubbar och glass ikväll. Och kramar.  

dropp3

dropp4

Pages:

En kommentar till “raindrops keep falling on my head”

  1. ELLEN skriver:

    Så är det för mig också. När jag väl börjar må suveränt flera dagar i rad, då kommer det någon skitsak och drar ner mig igen. Och jag blir också fortfarande förvånad, trots att jag borde vant mig.

Lämna en kommentar