helgroligheter

Vilken helg! Hade en kanonkväll igår med ett helt gäng gamla styrelsemedlemmar, riktigt roligt att träffa så många igen. Idag har jag dock varit typ förlamad, det har inte blivit mycket gjort kan jag säga :p Men nu har jag varit och handlat och duschat, och det börjar bli dags att göra sig iordning för kvällens festligheter! Ikväll har underbara Fia hejdå-grillparty, eftersom hon lämnar Skövde nu när hon tar examen. Lite sorgligt, men det kommer nog bli en mysig kväll. Ska försöka att inte komma hem alltför sent, har lite jobb jag behöver få gjort i morgon. Men, nu ska jag torka håret och sen förbereda grillspett. Yummie =)

gullviva

Pages:

En kommentar till “helgroligheter”

 1. sanna skriver:

  Jag gillar konstrasten i dina bilder. Riktigt härlig,
  man får den där sommarkänslan.
  Jag fotar också end el, om du vill/orkar
  kika gärna in min blogg och navigera dig runt i
  mina oliak fotokategorier och säg vad du tycker! =)
  alltid kul när någon annan fotointresserad kommenterar
  kram!

Lämna en kommentar