Tuesday tea

Uj. Magen har tagit massa stryk av all påskmat och onyttigt leverne det senaste. Magkatarren har slagit till med full styrka idag, usch vad ont jag haft. Har knappt kunnat stå upprätt, men kämpat på jobbet ändå. Hela eftermiddagen har jag legat, nu är jag uppe en kortis för att fixa det sista på en uppgift med Heléné, sen blir det tillbaka-dyk ner i soffan, smoothie, älskling och Madagaskar 2. Ytterligare en kopp te vore nog bra för min krassliga hals också. Suck. Men, det ska nog rätta till sig, alltihopa =) Hoppas ni är friska, alla ni fina!

t1

Pages:

2 kommentarer till “Tuesday tea”

  1. Kristina skriver:

    Neeej. Har magen kommit tillbaka.. Vilken känslig liten mage du har vännen =)
    Hoppas det ger sig snart. Va rädd om dig

  2. Eva skriver:

    Ta hand om dig vännen!!! ;-)

    Kraaaamar

Lämna en kommentar