It's the end of the world as we know it

Så sanslöst jäkla lycklig jag är just nu! Vågar knappt skriva det, men vi har en rejält fin dag här! Först och främst så började jag skicka in jobbansökningar för jobb i Stockholm i morse. 7 minuter efter att jag skickat den sista för stunden ringde en av förskolorna och ville boka in en intervju. Tokigt grymt.

Men, det är inte nog! Nu i eftermiddag fick älsklingen reda på att han fick jobbet som han var på intervju för häromdagen. Halvtid, datapyssel och perfekt. Halvtid är 1000 ggr bättre än nolltid! Så jävla bra.

Som att det inte räcker med härligheter, så fick jag mitt paket från Ellos idag, och varenda klädesplagg satt nästan precis så som jag hade tänkt mig. Coolt. Nu ska jag skicka lite fler ansökningar (vore ju fint att lyckas få nån intervju till när man ändå tar semester och drar till Stockholm liksom), sen ska jag till Maria och dricka ett glas rosé med ett gäng glada. Livet är härligt =)

us
Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Pages:

5 kommentarer till “It's the end of the world as we know it”

 1. Emilia skriver:

  Tack för kramen, den värmde!
  Åh vad härligt vännen! Massa grattis till er :) Visst sa vi 13.45
  imorgon??
  KRAAM

 2. Elan skriver:

  Vad roligt med intervjun. Himla snabbt går det för dem. Hann de läsa igenom brevet undrar man ju… Jo klart de hann, de gillar ju dig! Var är det?
  Grattis till sambons jobb också! Gött! Snart ses i i Sthlm. När ska du upp på intervju föresten?
  Kram kram

 3. Elan skriver:

  Hej igen tjejen!
  Kommer ni upp nästa helg så tycker jag minsann att vi ska ses, om du får tid över vill säga. Vi kommer nämligen hem till Sthlm på torsdag nästa vecka…

  Ha en fin Valborg nu så hörs vi! KRAM

 4. Haha, du har i alla fall haft en mer händelserik valborg än vad jag haft :P

  Fan vad roligt med jobbintervjun gumman. Jätte glad för din skull. Och fortsatt lycka till.
  Älskar också när livet går bra och allt är i sin ordning :)

 5. […] tillbaka på en vecka med positiva händelser för både mig och älskling. Nu är det långhelg som förutom pyssel på hemmaplan även rymmer ett besök ute hos […]

Lämna en kommentar