Hej, jag kan bjuda på mig själv

Bara för att jag kan. För mina fans. Jag ber om ursäkt för den usla kvaliten, men jag tog bilden med mobilen på jobbet, det är min ursäkt.

easterlady

Annars? Jag har sovit länge och startat långfredagen med gröt och ett träningspass. Bra start om jag får säga det själv! Fortsatte lite sämre med lunch från 2 rok, nu ska vi packa oss iväg för påskhandling med mamma och lillebror, sen blir det landet fram till söndag. Men datorn följer med, så mig slipper ni inte så lätt, moahahaha. Glad påsk!

Pages:

5 kommentarer till “Hej, jag kan bjuda på mig själv”

 1. E L V I R A skriver:

  Väldigt häftig påskkärring;D

 2. Elan skriver:

  Men vad fin du är! Roligt se bilden sötis! Ha en fin påsk! Vi hörs såklat via bloggarna :) Kram

 3. Kristina skriver:

  Vilken fin påskkärrig du blev!! Ha en skön helg i solen =)
  Kram! Glad Påsk

 4. Emilia skriver:

  Sikken söt påskkärring!!
  Glad Påsk på dig!!
  Kramar

 5. Elan skriver:

  Glad Påsk på dig! Hoppas ni har en bra helg med mycket sol och promenader! :-)

Lämna en kommentar