Dom där hundarna

ville
Ville-pudeln

ante
Ante-cotten

Jag saknar saknar saknar! Goshundarna. Ska se till att Ville får komma hit och hälsa på snart när man har mindre att göra. Att ha en stoooor storpudel i vår lilla lägenhet är inte hållbart i längden (om man jämför med mammas och pappas villa, stora gräsmatta och alla ängar där han kan springa fritt) men några dagar åt gången går bra :) Den andra skrutthunden skulle nog inte tycka att stan är något roligt ställe att bo på. Så vi åker och hälsar på dom oftare i stället :) Valborg nästa, kanske?

Strax dags för jobb igen, sen kanske man kan klämma in en promenad eller ett jympapass i kväll. We’ll see! Bye bye.

Pages:

3 kommentarer till “Dom där hundarna”

 1. Emilia skriver:

  Sötis hundar!! :)
  Yes, jag vet att det är valborg ;) vi ska förmodligen åka till Gbg
  på eftermiddagen, men jag tänkte hinna med lunch med dig först! :D
  Kan gå direkt till tåget sen ju! Jag längtar lite, ska bli så
  trevligt :)

  Ha en bra dag!! Kram

 2. zill skriver:

  Mmm, så sjukt underbart är det :D. Och när jag kom hem efter stägningen ville jag inte fastna i datorträsket så jag drog på mig träningskläder och gick en power-promenad i relativt högt tempo. Var ute i 40 minuter. Hejja mig :).

 3. Kristina skriver:

  Antefjant och VilleBus i bloggen idag!!
  Va söööta dom är :)

  Skulle vilja träffa dom någon dag, jag tror att Vilja och Ville skulle gilla varann asså.
  Ha en härlig helg. Kram!

Lämna en kommentar