The show must go on.

Idag är väl första dagen som varit ganska bra rakt igenom. Dödsannonsen var fin, det gjorde mig på något sätt glad. Man sörjer, men har ljusa minnen. Sen har jag fina arbetskamrater, en fin sambo och fina vänner som sysselsätter mina tankar och bryr sig om mig. Planerar en tjejhelg med Kristina och Emma på västkusten nästa helg, hur fint tror ni inte att det kommer bli? Sen slutade jag tidigt idag, tog en härlig långpromenad i solen med älskling, hundar och kameran. Tog massa vårtecken-bilder, fick leta länge efter krokusar (som inte stod i någons trädgård), men till slut hittade jag dom.

Nu ska jag göra något för min egen skull, dra iväg och träna. Jag är tokpeppad, nu ska jag svettas!

knoppar 

Pages:

En kommentar till “The show must go on.”

  1. Kristina skriver:

    Åå vilka fina knoppar :)

    Våran tjejhelg kommer bli kanoooon! Längtar jättemassamycket.

    Hej svejs

Lämna en kommentar