Onsdagsord

Koffeinabstinens. Seriöst, jag har inte druckit kaffe på två dygn. Kamomillte häller jag i mig däremot. For your information: kaffe och kamomillte är inte samma sak, dom liknar inte ens varandra. Idag har det varit synd om mig kan jag lova. Som tur är bestämde vi oss för att gå ut efter mellis idag trots att det var lite slaskigt, så jag fick frisk luft både på förmiddagen och mellan 15:30-17:30. Skönt värre, och lindring för mitt koffeinlängtande huvud.

Nog om det. I morgon är det dags för begravning. Jag hoppas att det blir en fin dag, en ljus dag. Jag har lite olika planer för den senare delen av dagen i morgon, men jag får se vad jag orkar med. Jag ska kramas med min fina i alla fall. Nu ska jag krypa ner i soffan med mitt te och se till att jag är utvilad i morgon. Tjingeling.

grenar4

Pages:

Lämna en kommentar