It's all a big blur

Får man blogga på jobbet? Har iallafall rast efter att ha klätt massa barn i tjocka overaller och galonisar och skickat ut dom på gården. Lyckades inte ladda upp bilder hemma, så då tappade jag blogglusten i morse. Blir så trött när saker inte fungerar som dom ska.

Igår kväll när jag kom hem fick jag någon skum låsning i käken som inte ville släppa och som bara gjorde ont, så det blev tidigt i säng. Jag hann i alla fall med en fotorunda i det fina vädret innan det blev mörkt, skönt att det är ljust så länge nu! I morgon ska jag och Kriss ta oss i väg på en fotoutflykt, det ska bli riktigt roligt. Men, nu är det dags att gå ut och byta av nästa fröken på gården. Tjingeling!

blur

fence

Pages:

2 kommentarer till “It's all a big blur”

 1. zill skriver:

  Ja, man får blogga på jobbet, det gör jag OCH jag kollar
  facebook:en också :D.
  Hoppas att du har en fin dag på jobbet. Kram!

 2. Emilia skriver:

  På rasten får man absolut blogga :) Jobbigt med din käke…
  hoppas det blir bättre!! Vad säger du om fika någon dag nästa
  vecka?
  Kramis

Lämna en kommentar