Getting closer

Som jag trodde så känns saker bättre idag. Det svåra blir bara att hålla motivationen uppe till att kämpa för förändringarna på jobbet när man vet att man själv inte kommer att vara med om själva genomförandet till hösten. Men, eftersom jag är jag och jag inte tycker om att mesa mig igenom saker så ska jag göra det på bästa sätt ändå.

Det är strax dags att cykla mot fina förskolan igen, för att prata peppande med vuxna och krama små barn. Det kommer nog bli bra det här. I morgon slutar jag tidigt och sen är det ju faktiskt helg. Jippijej!

gula

0303
Fler färg-bilder från i förrgår.

Pages:

5 kommentarer till “Getting closer”

 1. Emilia skriver:

  Hej vännen!
  Ja usch för dessa tider… Men jag är säker på att du kommer
  att hitta nått annat sen i sommar o höst, du som är så bra :)
  Hoppas du får en bra dag :)
  Kramkram

 2. Kristina skriver:

  Naturligt sköna färger :)

  Jag hoppas att det löser sig med jobbet. Jag börjar bli trött på den där finanskrisen. Han kunde väl få vara här några veckor men nu kan han åka till en annan planet.

 3. mimmi skriver:

  Man kan hoppas att det lösar sig .men det blir nog svårt ..ibland får man för sig att företagen använder finanskrisen till sin egen förmån.
  väldiga fina klara bilder du har lagt upp idag :)

 4. Zara skriver:

  Tack för att du lämnade en åsikt om min blogg!
  Uppskattar det verkligen :) Va roligt att du
  la till min blogg på bloglovin! :)
  Puss / Z

 5. johanna skriver:

  hejsan
  söt blogg du har :)

  prenumerera gärna på min
  pussar

Lämna en kommentar