Torsdagsotur och helglängtan

Tusan så ont jag har! Jag och älskling var och handlade förut och medan vi gjorde det hann det frysa på vägarna, så vi gjorde en rejäl dubbelvurpa i en backe. Jag ramlade först, efter mig kom Daniels cykel och sen Daniel som båda for rakt in i mig med bra fart, där jag låg under min egen cykel. Har ont i alla muskler, men mest i ljumskarna och rumpan där jag måste sträckt mig rejält, och bröstbenet där jag fick Daniels cykeldäck. Buhuuu. Kommer inte kunna gå i morgon. Men, ska man se det positivt så hade jag inte äggen i kassen, dom hade Daniel  i ryggsäcken, så dom klarade sig. Det blir ju ingen hotellbrunch på lördag utan ägg!

Annars är jag glad att det är helg i morgon. Hoppas på lite fint väder. Var ute och fotade förut och fick faktiskt lite vårigare bilder än all snö, den har ju snart smält bort nu. I morgon jobbar jag ända till 17, så det gäller ju att passa på. Nu ska jag strax bädda ner mig under täcket och läsa Män som hatar kvinnor, men jag tvivlar på att jag kommer hinna läsa ut den innan föreställningen på lördag.

sb

Pages:

2 kommentarer till “Torsdagsotur och helglängtan”

  1. Emilia skriver:

    AJ! Stackars er :(
    Kramar om!!

  2. Jenny skriver:

    ojoj! låter inte skönt! hoppas att det blir bra snart :)

Lämna en kommentar