Stockholmsfredag!

Today is the day! Jobb 7:30-15:30, apoteket, sol, hem, sista packningen. 19:47 går vårt x2000 till huvudstaden. Jippi! Ska bli så härligt att byta miljö lite. Iofs gjorde vi det förra helgen också, men sen har det ju varit vardag i fem dagar :p I morgon blir det kalkonmiddag med svärföräldrar, svågrar, svägerskor och barn, typ 15 pers tror jag att vi blir. Söndag åker vi ju hem igen, men innan dess ska vi fika med Almira, Patrik och ZilliDill! Var sugen på att testa Vetekatten som Mysan tipsat om, så det blir det nog. Ska passa på att öva porträttfoto också, när jag har chansen att få några andra modeller än bara Daniel :p

Här skulle det ligga en bild på Stockholm Central, men eftersom bloggen inte ville vara med så blev det lite onödig text i stället. Nu tandborstning, sen åka till mina godingar på jobbet. Sångsamling med hela förskolan idag. Myyyys. Ha en fin fredag alla ni!

Pages:

4 kommentarer till “Stockholmsfredag!”

 1. mimmi skriver:

  Ha en trevlig dag:)

 2. Emilia skriver:

  Visst är det härligt med lite miljöombyte :) Det behövs
  ibland. Jag är nere hos min pappa o mina syskon o myser i
  helgen, underbart!!
  Hoppas ni får en fin helg i Stockholm vännen :)
  Om du vill så får du gärna öva porträtt foto på mig också,
  som vi pratade om :) Vore kul att ses någon dag snart tycker
  jag!!
  Kramkram!

 3. Kristina skriver:

  Åå kalkonmiddag! Det lät lyx. Hoppas ni får en underbar helg, jag väntar med förväntning på porträttfoton =) Hej svejs lingonfejs

 4. Elan skriver:

  Mmmm vetekatten är fint! Sitt där och njut ett tag! :-)
  Ha det gott i stan! KRAM

  (Jag ska på flera intervjuer på förskolor nu, känns superspännande!)

Lämna en kommentar