som nysnön yr när det blåser

Jag är sjuk. Fick gå hem tidigare från jobbet igår med feber och en killer-förkylning, och ligger hemma idag. Jag hatar att vara sjuk. Visst är det mysigt att bli ompysslad, en stund, men att ligga stilla tråkar ut mig. Det har snöat inatt, så det vore guld att få springa ute med kameran. Ska dessutom vara hemma i morgon också. Pratade nyss med dom på jobbet och blev beordrad att vara hemma en dag till. Dom hade tydligen barnbortfall på grund av galopperande maginfluensa sedan i går eftermiddag, så det var tur att jag fick gå tidigare igår. Hade varit jobbigt med feber, förkylning och maginfluensa.

Det råder filmbrist här hemma bara, jag hade velat ha någon serie att maraton-titta på. Älskling har fixat lunch idag, men man kanske kan få honom att fixa sådant material också ;) Han är ju bäst, så han fixar det mesta ;) Huvudvärken är tillbaka, alvedon och kudde en stund nu

valle
Får nöja mig med snöfotografering från förra helgen…

Pages:

Lämna en kommentar