Onsdagskaos och helgplanering

Herre min lilla gud, jag vet inte hur många ungar jag har tagit tempen på idag. Om och om igen. Av 16 ungar hade vi typ 8 på plats, fast det kändes som 55. Var helt utmattad när jag kom hem. Fast samtidigt har jag haft roligt. Sjukt det där.

Hemma blev det bättre i allafall. Älskling fick en present i förskott, biljetter till Män som hatar kvinnor på lördag. Det fanns bara biljetter till föreställningen kl 14, men det gör inte så mycket. Eftersom älskling fyller år då så ska vi fixa lyxig hotellbrunch här hemma, sen blir det bio och sen hem och laga middag och kvällsmysa. Blir nog en rätt perfekt dag :) Inte konstigt att man längtar :) Nu måste jag bara sätta i gång och läsa Män som hatar kvinnor, för jag råkar ju vara en av få svenskar som inte läst den än. Inte hunnit och sådär. Men nu så!

Fått lön idag, det satt riktigt fint det! Dessutom slutar jag tidigt i morgon. Sara är glad och lycklig, hur bra är inte det då?

Pages:

3 kommentarer till “Onsdagskaos och helgplanering”

 1. mimmi skriver:

  ush då . var det så många sjuka barn .. ja
  det är inget roligt då
  hoppas nu bara att du inte blir smittat också

 2. Jenny skriver:

  sv: ah tack! vad glad jag blir :D tror faktiskt jag ska detsamma, din blogg är urmysig ju! :D

 3. Emilia skriver:

  Superbra såklart :)
  Kram på dig vännen!

Lämna en kommentar