Just hangin' around

korv

Tack för alla fina kommentarer de senaste dagarna. Ni gör mig så glad så ni anar inte.

Jag har haft en kanonhelg. Vädret har varit precis som jag ville och många bilder har det blivit. Inte så jättemånga som är bra visserligen, men det är ju övandet som är det viktiga :p Sen har vi myst en massa med föräldrarna och hundarna, det blir lite för sällan tycker jag. Men nu ska vi dit redan om två veckor igen och fira pappis. Sen blir det Stockholm helgen efter det. Fin framtid :)

I morgon blir det jobb igen, börjar och slutar tidigt. Wiie. Sen är det ju dagen med stort K i morgon också, ska nämligen klippa mig för första gången på typ ett år. Maria klippte mig ju i höstas, men det blev inte många millimeter, så nu ska gudarna veta att det behövs. Mitt hår är en buske. Nu ska det bli förändring, hoppas jag. Återkommer med resultatet i morgon, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa senaste numret av Digital Foto och Topphälsa. Natti!

Pages:

En kommentar till “Just hangin' around”

  1. Elan skriver:

    Härlig helg! :-) Kul också att ha mycket att se fram emot…
    Klippa mig har jag inte heller gjort sen ett år tillbaka… men jag är rätt nöjd… :-) MEn ska nog klippa mig snart så jag får en bra frisyr igen, nu kan jag bara ha typ fönat och plattat… :-)
    Ha en fin arbetsvecka! KRAM

Lämna en kommentar