frosty morning

tree5
Fortfarande förra helgen

Still at home. Still bored. Idag kan jag i alla fall glädja mig åt att det är helg i morgon, hoppas jag kan friskförklara mig då bara. Håller på att klättra på väggarna här hemma nu. Och ute faller snön. Det är helt underbart fint ute, vill ut och fota snötyngda grenar. Men när man är sjuk måste man stanna inne. Fast jag tänker nog trotsa lagarna och klä mig som en eskimå och gå ut och knäppa några bilder på gården ändå. Några minuters frisk luft kan ju knappast skada.

Baby ska snart iväg och handla lite, då ska han minsann köpa nån skoj serie-box så att jag kan roa mig sen. Jag vill ha fredag i dag!

Pages:

2 kommentarer till “frosty morning”

  1. Amy skriver:

    Usch då, vara sjuk är inget vidare.

    Tomas frågade om dig häromdagen förresten. Jag sa att du verkar stormtrivas. :)

  2. brunett skriver:

    Underbar bild!

Lämna en kommentar