en droppe i havet

skulptur

Det blev alltså ett nej på lägenheten. Inofficiellt i alla fall då jag inte fått tag i Sb-tanten än. Ska jag flytta så vill jag få en wow-känsla när jag kommer in i nya lägenheten, eller åtminstone inte behöva fundera på om jag kan tänka mig att bo där. Så. Vår lägenhet kommer nog snart.

Krassel i halsen och näsan, vilar så fort jag får en chans. Fredag är jag frisk, för då åker vi till Stockholm. Jobbet var grymt i dag, vi kämpar på med våra spralliga småttingar i ”lilla gruppen”, försöker sitta stilla på samlingen, sjunger, gör rörelser, övar turtagning när vi hämtar våra fruktskålar och sådär. Och idag lossnade det hos flera stycken. Vilken känsla det är när en liten knodd tultar in i rummet och sätter ner sin blöjrumpa på en namnprick på golvet. Förvisso inte sin egen prick, men ändå. Samma knodd har hittills tagit sikte på fruktskålarna så fort han fått en chans, men inte idag. Jippijej. Längtar redan tills i morgon. I morgon får alla föräldrar dessutom se ett superfint collage som vi knåpat ihop idag på alla ungarna.

Mycket jobbprat, snart kommer det andra ord.

Pages:

En kommentar till “en droppe i havet”

  1. Emilia skriver:

    Härligt att du trivs så bra på jobbet :) men dumma basilusker
    som inte vill ge med sig!! Hoppas det blir bättre snart
    vännen!
    Kramkram

Lämna en kommentar