Apartment? A part ment for us?

Glömde ju helt av i röran, vi var faktiskt och kollade på en lägenhet igår. En liten 2:a på tredje våningen. Den liknade mest en byggarbetsplats eftersom dom håller på med stambyte atm, men den såg inte så dum ut. Inte riktigt som jag tänkt mig, så när jag ringer och meddelar hyresvärden om jag är intresserad/inte intresserad idag så vet jag inte vad jag ska svara. Och jag måste verkligen, för det är sista dagen idag. Tusan. Men, om allt inte känns helt hundra kanske man ska låta bli? Eller? Det skulle ju kunna bli hur bra som helst, men sen vet man ju inte hur vi har det med jobb framöver och så där. Här har vi ändå hyresfritt över sommaren. Oh crap.

Min röst är inte vad den borde vara idag, hoppas att det ger med sig. Vill inte behöva kraxa som en kråka på barnen ända till klockan 16. Blir nog solariet på vägen hem, sen däcka i soffan kanske?

Pages:

2 kommentarer till “Apartment? A part ment for us?”

  1. Sara skriver:

    SV! Åh, tack för din kommentar! Det var vänligt sagt! Verkligen tack!

  2. mimmi skriver:

    Tja . jag skulle nog tänka efter en extra gång
    om du inte kände likadan som du gjorde
    med den förre :)

Lämna en kommentar