Another week to go

Det blev en fin helg. I bland blir saker bara inte riktigt som man tänkt sig. Man måste nog lära sig att acceptera sånt, jag är dålig på det. Enough said.

Jag är glad att det är så himla många som börjat hitta hit. Snälla är ni också! Om ni vill, så kan ni klicka här, sen på plustecknet och följa mina försök till foto-utveckling even more. Hur som helst är jag glad. Hej :)

Vaknade upp glad och positiv i morse, nu ska allt rätta till sig, så det så. Jag fortsätter på den positiva linjen, ska bara överleva morgondagen först :p Jobba sent och sen avdelningsmöte. Hemma nån gång efter 19. Förstår inte hur alla sena möten lyckas hamna på mina sena dagar? Men sånt är livet! Nu längtar jag efter våren, ljusa kvällar och fotopromenader efter jobbet. Nu är det bara grått och jag är trött på att fota snö. I helgen har jag i allafall fotat hundar och kristaller. Är så roligt att fota hundar som inte är svarta eller jättelånghåriga i ansiktet. Det får jag inte så ofta. Fast mina hundar är ju bäst ändå såklart. Men dom här är söta:

ludde4
Ludde

linus3
Linus

nos1
Nos

Nu ska jag kramas.

 

Pages:

4 kommentarer till “Another week to go”

 1. Kristina skriver:

  Jag tycker nosbilden är jättegullig. Den ser pussvänlig ut :P

  Kram!

 2. mimmi skriver:

  vilken liten sötnos:)
  kristallen var också fin :)

 3. Emilia skriver:

  Åh sikka sötnosar :) Tycker vita hundar är så himla fina!!

  Plats o så är det nog bäst att fotografen får bestämma :) Jag
  övar poser för fullt ;)
  Kramkram

 4. Tack ska du ha söta :D Lägger till dig på bloglovin också :) Kram

Lämna en kommentar