Wiie, jag blev veckans blogg!

Wiho, jag har fått min första utmärkelse ;) Blev veckans blogg hos Brunett, bland typ 30 bloggar, det tycker jag är rätt grymt. Så himla fint, blev jätteglad, det var verkligen det sista jag hade väntat mig! Den jättefina motiveringen kan ni läsa här!

Igår blev jättemysigt! Jag åt nog typ 16 bitar sushi, mådde verkligen illa efteråt, men det var så himla gott så jag kunde inte sluta. Dåååligt. Men det blev i alla fall den bästa hemmakvällen på länge. Nu är vi i Berg, har gått en långlång promenad med hundarna och fotat massor. Bilder kommer senare, nu ska vi äta faktiskt.

california
Yesterday’s sushi

Pages:

En kommentar till “Wiie, jag blev veckans blogg!”

  1. brunett skriver:

    hejj!
    ja, den blev borttagen eftersom det blev lite amatör gjort, men det kommer självklart en ny!

Lämna en kommentar