Victory!

Åååh så nöjd jag är med mig själv! Inte nog med att jag hade en så fin dag på jobbet och riktigt längtar dit i morgon igen, jag tog mig iväg till bibblan och fixade till det sista på mig uppgift också! Orkade inte släpa med mig datorn, så när jag kom hem igen var jag tvungen att renskriva allt och fixa till referenser och så. Dessutom har jag ”redovisat” den en gång för Daniel. Skit samma hur redovisningen går på fredag, nu har jag i alla fall en färdig uppgift som jag skrivit efter bästa förmåga. Yay.

Är så trött att jag knappt orkar ligga ner. Men så nöjd och avlappnad. Gick en halvtimma längre idag, så jag får komma en halvtimma senare i morgon, 8:30 i stället för 8:00 och ”missar” därigenom frukosten. Gör mig inget! Vi hade dessutom bara 2 barn till frukost, på typ 5 vuxna :p Vi går lite dubbelt just nu tills vi har kommit in i arbetet, men from måndag så står jag helt på egna ben! Aja. Förbereda sömn nu, kommer somna på 5 sek i kväll, till skillnad från i går då jag inte ens somnade trots att jag tagit en insomningstablett. Hej stressad? Neeeejdå… ;)

v
Grymt!

Pages:

2 kommentarer till “Victory!”

  1. kristina skriver:

    Grymt Sara!!

    Känns som att jag vill bli barn på nytt och gå på ditt dagis! thihii

  2. Ida skriver:

    jag håller tummarna för dig med, lycka till! låter som du haft en bra dag och roligt att du trivs på jobbet! kram

Lämna en kommentar