Tisdagstrudelutt

Det här är ju värdelöst. Har bara tid och ork till ett inlägg om dagen, och jag som har så mycket att säga. Asch. I morgon är (som sagt) opponering av exjobbet, sen har jag mer tid och förhoppningsvis lite frihet. Yaaay! Har ju varit ledig idag och läst och läst, nu är jag trött som en gnu. Har varit i skolan mellan 16-18:30 och förberett med Heléné och nu har jag bara min del kvar att skriva. Trögt går det! Men, det måste göras, sen ska jag äta popcorn och pussa på min pojk. Han är grym han! Och det är ni också mina fina vänner, får så mycket uppmuntrande ord. Det värmer som en stooor varm sommarsol. Åh. Puss!

Pages:

3 kommentarer till “Tisdagstrudelutt”

  1. Elan skriver:

    Lycka till imorgon! Kram

  2. My skriver:

    Jag skickar ett lycka till till imorgon!! Idag hade jag själv min opponering och respondering av mitt exjobb, vilken nervositet men sååå härligt efteråt. Två plus är nu att vi fick VG på exjobbet och även att nu är jag färdig socionom, det känns helt overkligt! Kram

  3. Ida skriver:

    tack så jättemycket sötnos :) jag gillar också känslan i bilderna. jo jag hinner nog till tåget imorgon, får åka lite tidigare för att vara helt säker :p ha det så bra imorgon och godnatt :)

Lämna en kommentar