My day of lazyness

Soffan, horisonalläge, typ hela dagen. Plugget är genomtänkt men inte genomfört. Finslipet kvar och det har jag några dagar på mig med. Lugnt! Vi har precis sett klart Föräldrafällan på 4:an och fått oss några skratt. Jag har fått den bästa meducinen vid förkylning (förutom min efterlängtade nässpray som älskling köpt), nämligen kall saft, gelehallon och clementiner. Jojo. Är jag inte bättre i morgon så vet jag inte vad som är fel :p

Nu ska vi se Horseshow i Globen. Indiantema var det tydligen i år, roligt tycker jag. Teatime!

frost1 

Pages:

En kommentar till “My day of lazyness”

  1. Ida skriver:

    hehe, jag gillar föräldrarfällan :) själv har jag en riktig mysdag idag :)

    det ska bli roligt att flytta, men det känns ändå kostigt att lämna den här fina lägenheten bakom sig och flytta till något mycket mindre. men vi kommer att tjäna på det i längden, det blir jobbigt efter ett tag att sitta åka tåg hela tiden. så det kommer kännas skönt att bo i stan :) man brukar ju vänja sig rätt fort!

    hoppas du med får en lägenhet snart!

Lämna en kommentar