vi var starkare än mörkret

Jag har haft en halvt produktiv måndag åtminstone, men min hjärna har stått nästan stilla. Har läst det sista av min litteratur till uppsatsen och skrivit klart det jag har kunnat i nuläget. Jag har tvättat så att tvättkorgen är tom och sett till så att alla räkningar är betalda. Eftersom vi varit så sega här hemma idag så släpade jag med min älskling och kameran på en timmas härlig motionspromenad ikväll. Underbart var det faktiskt och jag hade massor med energi och roliga bilder när jag kom tillbaka.


Billingen brinner


En jag i page? och älsklings skidjacka


Action på parkeringen

Men nu, pepparkakor och mjölk, kramar och Sagan om de två tornen. Ha en fin kväll :)

Pages:

2 kommentarer till “vi var starkare än mörkret”

 1. Ida skriver:

  Ja det har jag, men jag kan skriva till dig här hur man gör det är superlätt.

  chaite kan du köpa som lösvikt på Ica Maxi (chai assam heter det jag använder)

  sen behöver du mjölk (helst varm) som du skummar med en sån där liten visp.

  Sen brukar jag ha honung i och lite kanel på toppen! Klart!

 2. Kristina skriver:

  Häftiga kort. Speciellt den sista bilden :)

  Jag hade visst glömt kameran i bilen i lördags. Där gjorde den ju ingen nytta

  Nu måste jag dra, hej svejs!

Lämna en kommentar