TGIF och smärtgräns

Vi har haft handledning för uppsatsen idag och det gick faktiskt tokigt bra. Så bra att jag kände mig pluggsugen när jag kom hem vid lunch efter en tur på stan (Onödig berättelse om stan: Strumpbyxor var ett livsnödvändigt inköp för kvällen. Jag hade en check på 50 kr på HM och köpte strumpbuxor för 30 kr. 20 kr kvar alltså, som man inte får tillbaks. Så kan vi ju inte ha det! Hittade ett par örhängen för 29 kr som jag alltså fick betala 9 kr för. Bra skit!) Jag släppte dock tanken på plugg så fort jag kom innanför dörren. Det är ju fredag, thank god!

Jag har riktigt ont i ryggen. Det känns som att jag har sträckt någon muskel eller något och det gör ont nästan hela tiden. Jag blir fånigt barnslig när jag har ont någonstans. Som en karl med förkylning. Vill bara vila och bli omhändertagen. Jag som ska dansa hela natten! Heléné och hennes kompis har gemensam födelsedagsfest och jag och älskling ska dit och ha roligt. Men nu ska jag bli masserad med Zon, se en film och gnälla lite ;) Julkalenderbild kommer senare. Bye bye!

Pages:

En kommentar till “TGIF och smärtgräns”

  1. Elan skriver:

    Härligt att handledningen var bra! Det är kul när det blir bra och man verkligen känner för att plugga – händer ju inte så ofta :-) Jag är på praktik i en förskoleklass nu, de är ju för söta barnen :-) Ha en rolig kväll och mysig helg! Kram

Lämna en kommentar