Måndagsmyserier

Idag har jag varit ute på en två timmar lång fotorunda, by my self. Lär mig kameran mer och mer, kul är det! På slutet höll jag på att frysa fast och blev misstagen för en fågelskådare. Jag spelade med. Man är ju inte dum. Eller?!

Eftersom jag blev så kall förut så är det bara inomhusmys med massa varmt te och kramar som gäller ikväll. Vi har tvättat lite inför Stockholm på onsdag, och ätit mammas mumsiga chili con carne med grönsallad och ostfralla. Namnam! Älskar chili mer och mer. Ska lära mig att göra egen. Well, det blv mycket sjö-fotande i dag också, soligt och härligt var det med tjock, blank is på dammen. A couple of pictures:

boulogneris

kolv vass

Pages:

En kommentar till “Måndagsmyserier”

  1. Emilia skriver:

    Vackra bilder! Helt underbart väder har det varit idag ju, jag o min Rikard tog oss en lång promenad, så skönt när det riktigt biter i kinderna!! Hoppas ni får en mysig nyårshelg i Stockholm :) Kram!

Lämna en kommentar