Juldagsnöjen

Efter en fin julafton med alldeles för mycket god mat, mycket skratt och trevligheter vaknade man upp till en vacker juldag i morse. Rimfrost, kyligt och härlig sol. Trots avskyvärd värk i magen tog jag med älskling och hundar på fotopromenad i vinterlandskapet. Före lunch klädde pappa på Daniel och lillebror cross-outfits och drog med dom ut på gärdet. Första gången älskling åkte på pappas yamaha och han såg faktiskt lite nervös ut ;) Hihi… Jag agerade fotograf i alla fall.

Julen är väl inte riktigt över, men jag har städat bort den här på bloggen i alla fall. Det kändes skönt. Vi ska vara kvar en dag eller två till här i Berg, sen blir det några dagar i stan innan vi drar oss mot Stockholm där vi ska fira in nya året. Skönt att ha tid att ta det lugnt och slappna av :) Nu ska jag återvända till min glögg!

tass
Hundpromenad.

cross
Papps instruerar.

cross1
Hej vad det går!

stolpe
Vacker rimfrost.

Pages:

Lämna en kommentar