Idag har jag fått barn

Moahahaha. Någon som blir orolig nu kanske? I dag har jag i alla fall haft en härligt ledig dag, så när som på informations-/planeringsmöte på jobbet. Det var dags att bli tilldelad ansvarsbarn och få schema och info om barngruppen och sådär. och jag tror att det här kommer bli riktigt bra! Jag fick skriva på anställningsavtal och sekretess och fick fem små goding-ungar som ”mina” barn. Ihh. Dessutom fick jag lönen höjd med en femhundring till. INTE FEL!

Sen har vi fått tillbaka uppsatsen idag, lite som behövde rättas till och utvecklas, men jag har gjort ett bra jobb ikväll och mycket av det är redan åtgärdat. Nöjd är jag! Vill så gärna ha det gjort före helgen så man får lite julledigt i nästa vecka. Jag hinner göra lite i morgon kväll och på fredagmorgon också innan Heléné kommer tillbaks till Skövde stad. I morgon ska jag dessutom jobba, 9-17, på avdelningen där jag gjorde praktiken. Musslan-barnen kommer bli glaaada. Haha. Hoppas det är lite julmysigt och firande och sånt där nu. Dagisjul är mysigt värre. Vår julgran är något annat som är mysigt värre. jag menar, kolla:

gran_f gran_e
Mysgran före och efter.

Pages:

Lämna en kommentar