Hej snälla tomten

Många skriver önskelistor såhär kring första advent. Jag har ju redan fått de finaste julklapparna (läs: jobb och biljetter till Stockholm) och tycker att det bästa med julen är att hela familjen får samlas ett par dagar, äta gott och mysa vid granen. I don’t want a lot for christmas ;) Trots detta önskar jag mig några saker, och du tomten, jag har varit väldigt snäll i år.

 * den där lägenheten som jag önskar mig så mycket så jag vet inte vad
* ett jobb till min fina bejbi
* tillräckligt med ekonomiska skills för att lyckas spara ihop till typ den här fina:


Bild lånad från: http://www.canon.se

Pages:

En kommentar till “Hej snälla tomten”

  1. Ida skriver:

    Jag önskar mig heller ingenting speciellt i julklapp, jag vill också mest ha trevligt och äta god mat. Men om jag skulle önska nåt skulle det nog bli ett nytt objektiv… :)

Lämna en kommentar