5 days to go

8-16 på bibblan idag också. Trött på ord och trött på grupprum i bibblan. Tur att vi är två. Ikväll ska jag en kort sväng på fika på kåren och sen umgås ett par timmar med kära grupp 3. Ska bli otroligt skönt att få prata, skratta och tänka på något annat än exjobbet en stund. Det blir i alla fall hem och sova tidigt för i morgon blir det mer slit och dessutom handledning på morgonen. Ska bli sååååå skönt när vi skickar in den. Nästa vecka ska jag göra roliga saker! Och fotografera, massor. Jag är i alla fall nöjd med att jag lyckats uppdatera 24exp. varje dag hittills.

Kvällens tema är kärlek. Tur att man har så mycket i hjärtat, i kroppen. Dags att byta om och ge sig iväg. God afton vänner!

Pages:

En kommentar till “5 days to go”

  1. Emilia skriver:

    Lycka till nu med slutspurten på arbetet :) kramkram

Lämna en kommentar