Wind of change

Jaaaaaaaa! Alltså, herregud. Herre min jävla gud, för att vara exakt. Ni vet hur jag har tjatat om hur saker och ting måste vända och att vi borde få lite tur snart? Nu händer det ju något i alla fall… Jag var på intervjun 12:45, blev runtvisad och hälsade på alla, genomförde intervjun och jag tyckte att det kändes bra. Dessutom berömde rektorn, och personalen som satt med, mig för att ha gjort en väldigt lyckad intervju med tanke på att det var min första sedan 2003.  Rektorn talade om att han skulle ringa senast onsdag nästa vecka och jag cyklade därifrån ca 13:30 samtidigt som jag pratade med älskling och var nöjd med mig själv.

Jag stannade på Sigges och började plocka i massa godis till mitt och bejbis mys i helgen och 13:45 ringer mobilen igen. Det är rektorn som återigen vill tala om vilken bra intervju det var och att dom vill ha mig för tjänsten. Dom vill ha mig. Fyra personer har varit på intervju före mig, jag var den sista, och dom vill ha mig. På en kvart bestämde dom att jag var rätt. Jag blev så chockad att jag var tvungen att sätta mig på huk mitt på Sigges golv, mitt bland allt godis.

Helt ärligt känns det lite för bra för att vara sant, jag har inte riktigt fattat det än. Men jag är glad ändå.
Så här kan man se ut när man inte fattar nåt.

Nu ska vi gå ut med hundarna, återkommer med mysplaner och annat sen. Kanske har jag hunnit smälta saker mer då. Förresten snöar det här i Skövde. Gött, eller va?

Pages:

2 kommentarer till “Wind of change”

  1. Kristin skriver:

    GRATTIS! Gud vad härligt! Förstår att du är superglad!
    Allt bra annars?
    Kram!

  2. Elan skriver:

    Grattis Sara! Vad roligt…. :-) Underbart! Ha nu en underbar helg! KRAMAR

Lämna en kommentar