Panic? at the disco

Uppe med tuppen, viktigheter och sedan frukost hemma i soffan. Like now. Jag laddar för att göra mig i ordning för dagens mysigheter och äventyr. 12:35 sätter jag och Emma oss på bussen mot lilla Mariestad där vi först ska gosa med hennes Ludde och säga hej till hennes familj och såna saker. Sen när duktiga Krisso har slutat jobbet så åker vi hem till henne och har en mysig julpysselkväll med mat och såna saker. Mys is the word!

Kårjobbet gick bra igårkväll, om man bortser från ett gäng grisiga utbytesstudenter som betedde sig som svin större delen av kvällen. Men, nu är det dags att fixa sig. Idag ska jag ha roligt och mår bra! :) Ni med!


Sånt här kan man roa sig med när man inet har några gäster i baren. Med min gamlagamla (dåliga) kamera. Kvalité (eller inte)!

Pages:

Lämna en kommentar