Going under

Alltså. Det här är en dålig bloggvecka och nästa kommer nog inte att bli så mycket bättre. Det går verkligen i ett, nonstop. Praktik, möten, hundpromenader, övningar, plugg, sömn och så börjar det om. Jag är trött, men inte så trött som man skulle kunna tro. Jag har bara ont om tid. Helst av allt vill jag hinna träna och få några timmars extra helg. Please.

Idag har jag allt praktiserat, tog mig hem på eftermiddagen, fikade och tog sen med mig datorn till bibblan och skrev lite. Det var dock alldeles för mycket störningsmoment och jag blev trött. Har gått en promenad med hundarna och nu njuter jag i soffan en stund.  Och hoppas. Men oavsett så är det skönt att helgen närmar sig med stora steg. Nu ska jag försöka beskära veckans fototrissbilder som jag tog i helgen, sen hörs vi i morrn alla. Hej tjing!


Du är prickig.

Pages:

3 kommentarer till “Going under”

 1. Ida skriver:

  hihi tack :) hoppas du får en skön helg efter en jäktig vecka!

 2. kristina skriver:

  Trevlig helg på er!

  Kram

 3. Elan skriver:

  Heej. Nu är jag i grannstaden! :-) KRAM KRAM

Lämna en kommentar