days go by so fast…

En underbar helg börjar lida mot sitt slut. Nätet var kajko här igår, så jag tog en bloggfri dag. Var trött efter en händelserik och psykiskt utmattande fredag. Avslutade fredagen med mys med älskling i alla fall, thai-kycklinggryta, lussebullar, pepparkakor, glögg och julcider. Åt så vi mådde illa :p

Igår hade vi också en sån där härlig dag, med många promenader i sol-vinter-vädret, massa foto, TV och tacogratäng-mys på kvällen. På dagen var jag och hälsade på min lilla farmor på korttidsboendet en stund också. Härligt att få träffa henne igen. Riktigt härligt. Idag har Daniels föräldrar varit här och hämtat hundarna, så nu är det riktigt tyst och tomt här. Känns knasigt att inte behöva gå ut något mer ikväll. Får väl försöka njuta av det ;)

Helgen var hur fin som helst i alla fall, precis vad jag behövde för att samla massa energi inför tuffa veckan som kommer. Mer intervjuer, litteratur och inlämning av VFU-uppgift. Skönt att ha vilat upp sig nu :) Hoppas att man får tillfälle att göra det fler gånger, just nu längtar jag sjukt mycket efter julhelgen och hoppas att man kan göra upp härliga planer för nyår också. Håll tummarna!


Inte samma vinkel, jag vet, men jag ääälskar vädret nu! Wii!

Pages:

2 kommentarer till “days go by so fast…”

  1. Jag skrev ut med ”poster” :)
    Är jättenöjd! Älskar verkligen mina bilder.. de ser helt fantastiska ut som förstoringar, så crimson får fem plus :)

  2. Elan skriver:

    Å vilka fina bilder! :-) Saknar kameran nu när Jeppe har den i London! Mobilen är inte inte allas bra om man jämför! :-)
    Hur har du valt med jobbet? KRAM

Lämna en kommentar