A good day!

Jag och HellePelle har suttit på bibblan mellan 8-16, med kort avbrott för lunch (som vi tog i skift för att inte förlora äganderätten på grupprummet). Vi har skrivit hela den enskilda uppgiften som ska in i morgon, vi är så grymma. Trots allt plugg har jag varit på bra humör hela dagen, helt otroligt. Men härligt! Det är nog en mix av olika saker som håller humöret uppe, underbar pluggkamrat, finaste älsklingen, härlig träningskompis, jobbet, några fina lägenheter bokade, planerna för helgen och tanken på tjejernas tackfest för herrsittningen i morgon. Kuuul!

Fika i magen nu, jag och Emma ska strax knata iväg till Friskis och köra jympa igen. Lovely! Hörs ikväll igen!


Happy happy happy!

Pages:

2 kommentarer till “A good day!”

  1. Ida skriver:

    ja det är riktigt otäckt, tur att det inte hände nåt allvarligt. Ja vi kramades lite extra igår kväll :)

  2. emma skriver:

    nästa gång vi ses så ska jag mula dig i snön!;-)

Lämna en kommentar