Like starting a new week

Den lugnaste måndagen på länge här. Vila, te, film och dator, min vardag numera :p Mja, har ju kanske varit iväg en sväng och grejat lite inför en viss sittning också. Det var roligt, och jag tror faktiskt att jag är på bättringsvägen. Avslutade kvällen igår med whiskey, kanske gjorde susen ;) Ska prova samma meducin ikväll, haha!

I morgon blir det nog lite plugg och såna där viktigheter, möten och möten och sådant roligt. Hoppas att veckan går fort så att det blir helg snart igen. Daniels föräldrar kommer hit för att vi ska få ha deras små goshundar några veckor medan dom är och lyxar sig i Thailand igen (och jag har varit avundsjuk alla andra gånger de åkt också, men den här gången är nog den värsta hittills :P) och vi ska gå ut och äta allihopa med mina föräldrar också. Mys!


Dom här sötisarna kommer hit om 5 dagar!

Nu ska jag dricka mer te och vila lite till. High life, verkligen.

Pages:

3 kommentarer till “Like starting a new week”

 1. kristina skriver:

  ååå va mysigt! Då tycker jag verkligen vi ska klämma in en ”gå på Billingen promenad” någon dag!!

  Va härligt att gå ut och äta med båda föräldrarna x 2 :) It sounds good!

  Ha en toppen vecka! Puss o kram

 2. Ida skriver:

  Låter som du haft en skön måndag. Själv har jag haft fullt upp för än gångs skull, men det behöver jag det känns skönt att ha nåt att göra igen. Även om jag är ledig redan imorgon… men man uppskattar nog de lediga dagarna mer nu när man pluggar :) kram.

 3. Marre skriver:

  åh sicken sötis :)

Lämna en kommentar