Life goes on!

För det första: det är intressant att se att jag många dagar då jag inte bloggar har lika högt antal besökare som de dagar jag skriver 3 inlägg. Roligt! Who are you people?

För det andra: Efter i morgon har jag bara en vecka kvar på min lilla praktikplats. Synd, för jag trivs ju så bra. Skulle hellre vara kvar där än att skriva exjobb tillbaka i skolan. Blasch. Denna veckan har det varit mycket. Jag känner mig sjuk varannan dag, ständigt snorig och stressad för att jag inte hinner vila och bli frisk. Jag har haft ansvar för de flesta samlingarna med kidsen den här veckan och det har gått braaaa. Målat sockermålning har vi gjort. Populärt och roligt och personalen imponerade. Jag har agerat datalärare för personalen också, skönt att man kan vara bättre än någon annan för en gångs skull.

Men, snart börjar allvaret, jag har idag skrivit min CV, personligt brev och sökt 8 förskollärartjänster. Hallå, grymt! Hoppas nån vill ge mig ett jobb.

För det tredje: i morgon är det lovely friday! Eftersom jag fortfarande behöver vila och det blir storstäd på kåren på lördag så ska jag och bejbi bara göra en liten utflykt på eftermiddagen och sen mysa hemma. I morgon ska jag också komma igång med bloggandet igen.

För det fjärde: Jag är så oerhört tacksam att vi har så underbara föräldrar, både jag och älsk. Bättre stöd, hjälp och kärlek får man leta längelänge(förgäves) efter. Ni är fantastiska.


För det femte: jag är rätt bra!

Pages:

Lämna en kommentar