Fredagsfilosofi

Den här veckan har gått så sanslöst fort att jag knappt hunnit med. Haft en kanonvecka, verkligen. Ikväll känner jag av praktiken och gårdagens träningspass i kroppen, men ändå blir det jobb på dhisko på kåren om nån timma. Det är bara att köra.

I morgon blir det dock lugn hemmakväll som det ser ut nu, eftersom det råkade missas att skicka en anmälan för kom-igång-festen. Muppigt, men accepterat och gått vidare och kommer ha det mys i morgon. Det bästa! Jag är foto-sugen, så förhoppningsvis håller sig vädret fint så att man kan få pyssla lite.

Men nu är det hög tid att fixa i ordning sig lite och hoppa i hagbard-tröjan och bege sig mot det kära kårhuset. Ikväll ser jag väl så här glad och nöjd ut:


Foto: smaskens, för Skösex

Pages:

En kommentar till “Fredagsfilosofi”

  1. Ida skriver:

    Ja det är skönt med hemmakväll :) Även fast vi hade det igår med :P

    Ja, just det, det är kanelbullens dag idag, va? Då får vi köpa hem lite bullar när vi åker iväg och köper pizza. Jag orkar inte baka själv, även om jag skulle vilja det :) Trevlig kväll.

Lämna en kommentar