Fix me

Jag är trasig. Min natt var inte skoj, extremt lite sömn och dagen blev lång och jobbig. Näsan rinner, halsen gör ont, febern dämpas med alvedon och som om det inte vore nog har jag haft magknip hela eftermiddagen också. Muppigt. Ingen träning blev det idag och nu är jag riktigt less. Nu försöker jag att bara slappna av, men det är nog det svåraste som finns. Jag studsar alltid upp och ner ur soffan när jag ska vila, kommer alltid på saker jag ”måste” göra, stressar upp mig över massa saker och blir deppig. Yikes.

Men nu ska vi vara positiva! Jag överlevde mitt VFU-besök från högskolan idag, blev godkänd och allt! Snart har fyra veckor gått av de fem jag ska vara på Snäckan. Fortfort! I morgon är en lååång dag (9-20:30) men jag ska ha en rolig tema-samling. Det är säkert snart helg igen och jag har överraskat min bejb med en skoj grej för fredagkvällen.

För övrigt är det härligt att bli ompysslad med te, äppelpaj, panodil och andra må-bra-saker, och bara tanken på att vi strax ska krypa ner i sängen och se en film gör mig lycklig ända in i hjärtat.

p-o-s-i-t-i-v-t!


Höstsöndag i Fagerliden

Pages:

Lämna en kommentar