Colours

I minnet: en underbart mysig kväll igår. Har bara tagit det lugnt idag, välförtjänt, slappat lite extra och legat gott i en stor, varm famn. Min kropp gör ont efter igår, det var längesen jag hade sån här träningsvärk, men det känns riktigt skönt ändå. Idag ska jag köra en timmas pulspass med militär-Jessica, så jag räknar med ungefär 13 liter svett. Fräääääscht!

I morgon blir det lång dag, stängning på förskolan, men börjar med att gå på något möte i stadshuset med min handledare. Spännande! Annars behöver jag fortfarande den där förändringen jag går och hoppas på. Det känns som att det satte fart i veckan och hoppet skruvades upp ytterligare några grader. Igår bokade jag dessutom en underbar lägenhet som vi ligger bra till på i nuläget, men den är bokningsbar i sju dagar till, så det hinner säkert ändra sig. Men jag har fått nummer till ett fastighetsbolagsgrejs som hyr ut lägenheter, så dit ska jag ringa i veckan. Någon gång måste det ju släppa kan man tycka.

I nuläget: dricka vatten och ladda för pulspasset. Heja mig!

Pages:

2 kommentarer till “Colours”

 1. emma skriver:

  jag tror det blir 17 liter svett, minst;-)

  Ja håller tummarna för lägenheten!! :-D

  see you in a moment!

 2. kristina skriver:

  Oo vilken myyyshelg =) ”legat gott i en stor, varm famn” låter ju inte så fel ;)

  Ska vi hitta på nått i veckan =) Jag kan på onsdag kväll. Friskis? Prommenad? Bio? Fika? Lunch?

  Jag är öppen för alla förslag!

Lämna en kommentar