Aldrig någon annan

Det är något så fantastiskt med killen som tar emot en med öppna armar när man kommer hem och är så trött som jag var igår. Som är här och stöttar till 100% när man har det körigt och jobbigt och som fixar matlådor, handlar, tvättar och gör allt han kan för att underlätta och hjälpa. Som står ut trots att man kanske inte orkar vara världens trevligaste människa 24/7 och som faktiskt älskar en trots detta. Gulle.

Speciellt är det något fantastiskt med doften från nybakade muffins som han bakat för att uppmuntra en liten ynklig sjukling, och kopp efter kopp med varmt te och annat nyttigt som dukas fram på bordet framför en. Jag måste plocka fram material för en språksamling, men sen tänker jag bara luta mig tillbaka och försöka slappna av.

Ibland är det inte så illa att vara sjuk ;) Älskar dig min fina pojke!

Pages:

Lämna en kommentar