Wonderful Wednesday

Det blev en härlig dag. Kort skoldag, lunch, plugg och sedan ner på stan för en härlig shoppingtur med Jenny på stan i höstsolen. Hittade äntligen ett par sköna jeans, en blommig sara-klänning och strumpbyxor och sånt. Livsnödvändigheter, på riktigt.

Sen blev en dubbelbokning till fika och bio med Emma och Kristina. Det var galet mysigt, Arn-filmen var grymt bra och jag hängde med ändå, även om jag inte visste nåt om bakgrundsstoryn. Men det ska det bli ändring på, ska se den första i helgen! Gillade den verkligen, kan inte förstå varför jag inte sett dom tidigare. Nevermind. Det blev hur som helst precis en sådan dag som jag behövde. Jag behövde ta en paus från skollivet, studentlivet, allt. Kommer nog behöva det då och då för att överleva hösten.

Det känns som att det gav mig helt nya krafter, så nu är jag redo att gå och lägga mig och vakna upp i morgon, på rätt sida, med bästa inställningen och maxkraft.

Tack för idag tjejer!

Pages:

Lämna en kommentar